ettunderbartÄrikaos.blogg.se

VÄrt kaos Är Àr nu förbi dÄ vi byggde hus och planerade bröllop under samma Är. 2017 var för oss ett stort Är dÄ vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning pÄ huset den 7 juli. Nu nÀr jag tÀnkte vÀcka bloggen till liv igen nÀr vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tÀnkte jag först byta namn pÄ bloggen men insÄg att nej, alla vÄra Är Àr underbara med lite kaos sÄ namnet fÄr stÄ kvar :)

Firat Meya 🎉🎈

Kategori: Högtider

Idag hade Meya lite kalas. 
MĂ€rks att hon inte Ă€r riktigt van vid kalas och liknande. Är man uppvuxen i en pandemi sĂ„ Ă€r det inget man fĂ„tt rutin pĂ„. 
Lite tveksam till att ha sĂ„ mĂ„nga omkring sig men anpassade sig bra och verkade njuta av samlingen mĂ€nniskor. För egen del sĂ„ var det riktigt roligt att trĂ€ffa stora delar av familjen igen. Saknar att umgĂ„s med dem. MĂ„ste bli bĂ€ttre pĂ„ att skaffa tid för umgĂ€nge. 
Meya var mycket nöjd med sina presenter. FĂ„ personer jag sett blivit sĂ„ lycklig för otroliga mĂ€ngder plĂ„ster och tvĂ„ paket popcorn đŸ„°
En massa smÄ grejer och ett jÀttepaket var ju hÀftigt. Det stora paketet monterades ihop till ett staffli med plexiglas att mÄla pÄ. VÀldigt roligt.


Tack alla som kom och ville fira vĂ„rt lilla barn ❀
Kommentera inlÀgget hÀr: