ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Helgen är över

Kategori: Familjeliv

Ja en lugn och skön helg i fint väder.
Jag red igår som vanligt. Denna gången hade jag och Pablo en mycket bättre känsla än sist. Skönt dessutom när vi i slutet av passet kunde skritta av utomhus. 
Linn hade något tv maraton igår. Hon var helt slut efter veckan så hon fick sitta där. Under eftermiddagen kom hon ut en sväng och sen till kvällen så var hon i köket och lagade middag med Oscar. Medan jag och Oscar dukade av så fick tjejerna lite mys innan de sen var i säng båda två tidigt som vanligt. Ja Meya är lite svårlagd jämfört med när hon är på förskola. Nu börjar förkylningen gå ur så nu ska vi bara invänta 48 timmar.


Idag körde jag och Freddy sök med gänget. Vi backa flera steg men så bra det gick. Riktigt nöjd med hans träning idag.

När jag kom hem var det varmt och skönt ute så familjen cyklade iväg en tur och lekte vid skolan medan Freddy fick duscha bort lite grus ur pälsen. 
Kvällen bjöd sedan på lite tvspel med Linn, bus med Meya. Oscar åkte på spinning och vi tjejer förberedde oss för kvällen. Linn var superdukig. Meya däremot har en egen agenda. Jösses va hon röjer innan hon somnar. Buse ❤️