ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Storasyster ❤️

Kategori: Familjeliv

Idag var BVC här på hembesök. Det vägdes, pratade barn HLR och säkerhet. Meya fick även en bok som hon med glädje läser. Och den som läser för henne är kära storasyster ❤️
Linn läser, visar bilder, bjuder med Meya in i berättelsen genom att knacka på dörrar, räknar apor, förklarar färger osv. Alltså vilken kärlek. Linn förståndig och pratar lugnt men med inlevelse som inspirerar. Meya skrattar högt av glädje och viftar med armarna. När man ser detta blir man så stolt, så varm i hela hjärtat, så otroligt tacksam för våra underbara döttrar. 
❤️💖💕❤️💖💕❤️💖💕❤️💖💕
 
Ja en annan sak också. Linn red ju idag igen. Lovely igen. Ännu mer racer idag än i tisdags. Linn gjorde även denna lektion superbra. Trots att Lovely drog ett helt varv med henne i full galopp och vägra sakta ner. Linn bara log. 
Jag och Linn satt sen ikväll och tittade på filmer för ett och två år sedan från ridlektioner. 
För två år sedan red hon själv, vi stod i hörnet, förde hästen helt själv i alla banor i skritt. Vid trav var vi i närheten ibland och ibland helt själv. Beroende på häst. 
För ett år sedan va vi inne i den jobbiga perioden. Då va det panik. Vi ledde. Vi tvingade henne att kliva över bommar.
Idag susar hon runt i full galopp. Häftigt. 
 
Skickar en tanke till Linns kompis som for av en häst i galopp idag. Hon klarade sig utan skador men blev väldigt rädd. Vi önskar och håller tummarna att du snart är i sadeln igen ❤️