ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Flocken samlad

Kategori: Familjeliv

Jag tycker verkligen att det är jätte kul att Linn är självständig. Vill sova borta och klarar sig själv. Men även fast hon är med folk jag litar på så kan det inte hjälpas att varje gång hon kommer hem så känns det lite lättare i mammahjärtat. Jag har ett sådant stort behov av att ha min flock samlad. Vad är det man säger "tigermamma".
De ska hållas ihop och beskydda till varje pris. Å framförallt så är de MINA.
Nu har Linn varit med Isabell hos Rune och Agneta sedan i tisdags kväll. Hon valde att åka bort istället för att åka med mamma på en massa ärenden igår och trädgårdsarbete idag.
Hålet på framsidan av huset skulle fyllas och maskin var hyrd men tyvärr kom inte jorden vi beställt förrän imorgon och då har vi ingen maskin. Hundgården kunde rättas till iallafall. Men lite surt att vi inte kan använda maskinen vi betalat för fullt ut.
Linn har iallafall haft det bra med både hästar och kor.