ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Orättvisor och känslor

Kategori: Allmänt

Tyvärr så blir det inte så mycket skrivet här längre. Det är mycket som händer i livet. Jobb, aktiviteter, hund, familj och graviditet. 
Men idag så har man haft mycket att tänka på. Vi besökte kyrkan i deras manifestation mot utvisningen av ensamkommande flyktingar och idag var det riktat mot en särskild ungdom som hämtades i hemmet här i Tidaholm men tankarna gick till alla de utsatta som tvingats lämna sina hem och länder pga krig och svält.
Många tankar och tårar blev det under vår tid utanför kyrkan. När pojkens föräldrar gick fram och berättade om honom så brast det för Linn som bröt ihop och började gråta. Vi stod sedan där med tårar i ögonen och lyssnade på fin musik och sjöng med när rösten höll. 
Hemma igen så kunde Linn inte släppa tankarna och det blev svårt att somna när pojken skulle vara tvungen att åka tillbaka till krig. 
Att vår lilla tjej har ett så stort hjärta ❤️ mycket större än vad hon är stor nog att hantera. Lilla flicka. Vad ska det bli av dig? Jag var på seans en gång där det sas att Linn kommer ha stor betydelse för människor. Hon kommer inte bli kändis men hon kommer att beröra och spela en stor roll för många. 
De egenskaperna som kan spela roll för det ser jag verkligen att hon har. Bara hon orkar med att bearbeta allt hon tar sig för. Älskade barn ❤️💕
 
#letrezastay