ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Vardag

Kategori: Allmänt

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev men ibland kommer vardagen emellan.
Det är fullt upp med varsina heltidsjobb, mitt är dessutom inne i en period med föräldramöte, utvecklingssamtal och prov som ska rättas. Detta gör att min "fritid" blir mycket jobb och Oscar får köra vardagen hemma. Det hinns dock med lite Zumba för mig, enstaka träningar för Oscar och dans för Linn.
I helgen som var tog vi oss kvalitetstid med familjen. Två härlig dagar på Astrid Lindgrens värld. Det var fullt upp från tidig förmiddag till stängning och övernattning i mormor och morfars husvagn. Linn fick träffa idoler ifrån Pippi och Emil. Fröken visade även sina talanger på scenen i allsången ❤

Gällande vara projekt så ligger det mesta så is. För att gå vidare i bygget krävs att vi får bygglovet klart och det är lång kö hos entreprenören så de är en del väntan innan vi kan få klart ritningarna till bygglovet.

Idag betalades fakturan till bröllopsfotografen så nu är den bokad och klar. Vi har börjat leta efter dekorationer men näst på tur är att beställa klänning 😀 ska bli så kul. Är lite pirrig