ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Covid 19 dag 4

Kategori: Familjeliv

Idag va ingen bra dag. För mycket oplanerat gav Linn möjlighet till egna tolkningar och konflikter som följd. Att jag aldrig lär mig att hon inte kan ta "sen" eller "kanske". Då hittar hon på egna tolkningar och vänder och vrider på saker till egen fördel. Utnyttjar lillasyster gör hon också för att det ska bli som hon vill. 
Ja imorgon får jag göra bättre. Lite plan behöver vi nog ha för att vi ska må bra. 
Annars så är det mesta lugnt. Barnen har tröttnat på att leka hemma. Det härjas och går varandra på nerverna. För att pausa lite tog jag med mig Meya och Freddy och gick till hagen och hälsade på Dyzma. Han fick lite knäckis av Meya och hon har saknat honom så mycket att hon grät när vi sen skulle gå hem igen för att hon inte fick ta in honom, greja i stallet och borsta. Hon var jätte ledsen. Lilla skrutt. Vi bestämde att hon, och vi andra, mår bra så skulle hon få rida ut på honom i skogen till helgen. 

Precis nu ikväll innan vi lägger oss så säger Oscar att han fått ont i halsen och känner sig snuvig. 
Jag som trodde det skulle vara över på onsdag. Snabbtestet var visserligen negativt men han får väl åka och testa sig imorgon på vårdcentralen så vi får ett definitivt provsvar.