ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Lyckligt lottad

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen lyckligt lottad. Just nu lever jag min dröm.
Precis idag så är jag hemma och är sjuk men all min lycka är inte borta för det. 
Jag har en sambo som jag älskar och som jag vet älskar mig. Han finns alltid för mig. Han förstår mig även när jag inte gör det själv. Han är världens bästa pappa. Omtänksam mot alla. Han gör mig alltid lycklig. Oavsett hur dålig dag jag har så gör han mig alltid lycklig. Även om jag är väldigt dålig på att visa honom det. 
Jag har väldens bästa dotter. Smart och väluppfostrad. Dagmammorna gör ett bra jobb =) Hon är för smart för sitt eget bästa ibland. Vi hänger inte riktigt med. Hon har verkligen en förmåga att charma alla. Hon är en mycket bestämd liten dam. En sida som kommer hjälpa henne i livet. Å ja sen är hon väldigt bortskämd. Inte bara av oss utan av alla men det är väl en sidoeffekt av att hon är smart och kan charma folk. Hon är även bortskämd på så sätt att hon har mer grejer och kläder än vad hon behöver men vi har möjligheten att göra det så alla ni som ska påtala hur fel vi gör. Håll gärna dom tankarna för er själva. Det är vårt val och vår strid när hon blir äldre. 
 
Våra projekt. Allt går faktiskt oförskämt bra. Peppar peppar...
Gällande huset så är vårt största bakslag, än, att vi inte kan sätta in stenskivan i köket på en gång pga försening i slutbesiktningen. Detta löser vi genom att sätta in standardskivan, laminat, till besiktningen och så byter vi efter slutbesiktning. Annars så rullar allt på. Vi är sams om beslut. Även förändringar vi gör =) och även om det är intensivt att ta besluten så känns det ändå som att vi båda faktiskt gillar processen. Linn är jätte exalterad och vill bara flytta till nya huset nu. Varje gång vi åker förbi vägen så säger hon "där åker vi när vi bor i det nya huset". Hon säger också flera gånger "kan vi inte gifta oss nu så vi kan flytta till vårt nya hus". Som om allt hängde på bröllopet =) Att få möjligheten att bygga sitt egna hem ifrån början är en jätte lyx. Och jag är så lycklig att just vi får möjligheten till detta. Ja jag är nervös över att sälja just detta huset vi har nu då vi trivs så bra i det men man kan ju inte få precis allt. 
 
Gällande bröllopet så har lite dekorationer börjat ramla in. Vi börjar få en bild av hur vi vill att vår dukning ska se ut. Vårt största problem är att bestämma musik. Det finns mycket bra och man ska ändå hitta något som passar oss. Vi vill inte ha en för lång cermoni i kyrkan men vill ändå ha en del musik. 
Jag längtar så att få dela denna dag med min nära. Det finns inget viktigare för mig än de personer som räknas till mina nära är på plats. Jag har dock en del oro över att det inte kommer att bli så.
Tyvärr har jag tappat kontakten med min ena syster, den jag stod närmast. Detta är en stor sorg för mig. Framförallt när jag inte ser någon anledning till att det blivit så. Hon tror att jag gjort saker jag inte gjort. Och jag förstår inte varför hon börjat tro så illa om mig. Hennes kille tycker också jätte illa om mig och han har inte ens träffat mig nästan. JAG FÖRSTÅR INTE. 
Vi, nästan alla i familjen, har tappat kontakten med henne och vi är alla oroliga över varför hon väljer bort oss. Vad är det vi gjort för fel? Varför duger inte familjen längre? Den som hon alltid varit så nära. 
Jag är orolig för att hon kommer välja bort denna dagen. Jag önskar att hon en dag ber om ursäkt för all smärta hon gett mig/oss. Dels genom att säga saker om mig som inte är sanna. Att hon även uttrycker att hon inte vill vara med sin familj längre. Detta gör ont. Jätte ont. 
Jag hoppas att vi kan hitta tillbaka innan vårt bröllop så att det inte blir ett måste och en stel stämning utan att hon är där för att hon vill. Kommer hon inte så skulle jag bli så himla ledsen. Jag önskar verkligen att vi hittar tillbaka annars så måste jag på något sätt förslika mig med tanken att hon valt bort mig/oss. Det viktigaste är att hon är lycklig. Men det är väldigt tragiskt om hon inte kan vara lycklig med sin familj längre. 
 
Som ni märker har jag en del orosmoment. Det värsta kan jag inte ens styra över så det är väl bara för mig att acceptera hur det är och se vad som händer. I övrigt så är jag så lycklig. Så lycklig att få så många drömmar gå i uppfyllelse. 
- Får mitt drömhem
- Får gifta mig med den enda man jag kan tänka mig göra detta med. Det finns bara DU Oscar Holmvik.
- Jag har världens bästa dotter
- Å jag har så många människor i min omgivning som jag vet finns där för mig. Inte bara med hjälp nu inför bröllop och flytt utan alltid. Jag är så tacksam för alla ni som finns där. Alla ni som jag alltid kan lita på. Ni är guld värda!
Det är alla ni runtomkring som gör mig lyckligast lottad. Självklart ser jag fram emot huset men det är ändå materiellt. Att ha alla ni där är det som gör att allt annat blir bra och att få dela allt mer er. Ni gör mitt liv perfekt!