ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

meltdown och ny laddning

Kategori: Familjeliv

Min fantastiska familj ❤️
Igår hade jag en meltdown. Jag var så trött. Hjärntrött.
Bröt ihop vid matbordet å bara grät. Helt slut.
Under en lång tid nu så har man fått dra för att få till en utredning på Linn. Medan man kämpat mot åsikter som "hon kan inte ha adhd som är så smart" eller "hon har ingen diagnos, ni måste bara lära henne att ha tråkigt så att hon kan va lite stilla". Nä å diagnoserna som hon nu har fått har aldrig varit vårt mål. Vårt mål har alltid varit och kommer alltid att vara att få en förståelse så att hon ska må bra. Att dra detta ihop med att byta jobb, trivs superbra, tar energi. Nya intryck och nya saker som ska utvecklas. Man blir trött.
Idag försökte jag förklara för Linn att mamma är trött i huvudet. Hon blev ju så orolig igår. Beskrev det som att när hennes hjärna är en Ferrari så är mammas en gammal Volvo å så ska mammas gamla Volvo gå snabbare än hennes Ferrari för att hon vill att vi ska kunna förbereda henne på saker. Och det är jobbigt att försöka köra en bil fortare än den går. Linn ger mamma en kram och säger "mamma, din hjärna brukar va ganska snabb men det senaste har den inte ens varit en Volvo. Den är en epa". Schysst kära barn 😘 men japp de stämmer bra.
Å när då min kära familj direkt svarar upp, tar ansvar ifrån mig så jag kan pausa och kan tillbringa hela morgonen i stallet, förmiddagen och lunchen ute med Freddy samt trevliga andra hundar och människor i en sökträning som för övrigt gick riktigt bra idag. Utan att behöva tänka på annat.  Ja då får hjärnan lite paus och energi så att man på riktigt kan återhämta sig. 
Tack älskade ni ❤️

Ikväll kom Emma, Stefan och Henry hit på Halloween mat. Linn har planerat, jag har handlat och Oscar har slitit i köket för att få till allt. Så han ställer upp och grejer ❤️❤️
Linn var jättenöjd med resultatet. Och gott var det.