ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Adress

Kategori: Projekt Hus

I fredags ringde de ifrån JB villan och ville ha adressen till vårt hus för att det skulle med in på bygglovet. Då det var eftermiddag så var det självklart ingen på kommunen som kunde hjälpa oss.
Idag så ringde jag kommunen och frågade vad adressen blir. Fick då svaret "ja det finns ju inget gatunamn där så ni får väl hitta på något". De vi fick som riktlinje var att det ska heta
Ingemarstorp . . . 1. Det där emellan skulle vi själva komma på med endast ett par timmar på oss. Med hjälp av Facebook och de grymma personerna i Problemfixargruppen så togs till slut ett beslut.
Vår framtida adress kommer bli
Ingemarstorp Lyckoholmen 1.