ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Investering till jycke

Kategori: Hundliv

Ja idag blev det en hunddag.
Oscar, Linus och Peter var uppe med tuppen och åkte iväg för att montera ner en hundgård vi hittat på blocket. De fick ner den och sen av en granne där fick se hjälp att lyfta på hundkoja med maskin. 
Väl hemma så skulle ju allt av. 
Alltså vilket AS till hundkoja. Stor och tung som... 
Ingeniör Linus satte igång med snillen spekulerar och med en massa list och rå styrka (fattar inte riktigt hur stark lillebror är) så kom hundkojan av kärran. Jag fick gå in dela för att få iväg Linn till kalas men framförallt för att mina nerver klara inte när Peter kryper omkring under hundkojan som står å gungar och balanserar. Väl av så stod då på tre pallar som vi skulle få av den ifrån samt lyfta den på plats. Oscar lyckades prata med en snäll granne som kom med sin lastmaskin och hjälpte oss. Vi hade ALDRIG löst de annars.
Så näst på tur är att lista ut hur vi ska få upp stängslet så smidigt som möjligt. 
 
 
Den kommer byggas om lite i öppningen så det blir en större samt att de två rummen där i kanske blir ett rum istället att vi tar bort väggen men vi får se hur stor vår gosse blir. 
 
Sen så åkte jag och köpte en transportbur. Asdyr men känns bra att både han och vi åker säkert i bilen. Buren vi köpte var begagnad och när vi höll på och sätta fast den så kom Freddy ut. Han satte sig och så fick han upp näsan i vädret och så nosade han sig direkt till buren att den luktade hund. 
 
I eftermiddags så var vi på torget och kollade på Sverige mot England i fotbolls VM. Alltså Freddy ör ju så cool i dom situationerna. Han bara kikar lite. Inser att ingen leker med mig och sen lägger han sig tryggt vid våra fötter och sover. Inga bekymmer alls.