ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Mors dag 🌹

Kategori: Familjeliv

Satans jäkla skit dag. Eller den hade varit perfekt om inte jag hade varit med. 
Idag brast de. Jag orka inte mer. Varit så trött så länge. Borde sökt professionell hjälp för länge sen. Men har inte hunnit. Går nog ett tag till. Men de gick inte. Gick inte hålla ihop och hålla igen mer. 
Linn och Oscar hade köpt frukost på Nohrbergs. Supergott. Men under frukosten får jag ett så sjukt jäkla utbrott. Över en skitsak. Något som inte är ens värt att ta en konflikt över. Men jag exploderar. Och inte sakta så man hinner varna utan bara pang som en atombomb. Skrämde barnen, Freddy. Troligtvis Oscar också. Men även mig själv. Trodde inte jag kunde bli så arg. Måste bort. Tänk om jag gör någon illa. Måste härifrån. 
Familjen stoppar mig. 
Kanske tur. Vet inte vad jag hade gjort eller tagit vägen. Va helt urladdad. Mått så jävla dåligt. Kanske behövdes explosionen för att man verkligen skulle förstå hur slut jag är. Så vi kan söka hjälp. Jag har bett om det men inget hänt. Nu får vi ta de på allvar. Detta funkar inte. Jag kan inte gå här och va rädd för mig själv. Att inte vara säker på att jag kan sätta gränser. Älskar min familj. Mår fysiskt illa av bara tanken av att jag skulle göra dem illa. Eller ja jag gjorde dem illa idag när jag skrämde dem med mitt utbrott. Jag måste ju va trygghet för dom. De va jag absolut inte idag.
Linn pratade in mig ifrån bilen. Och egentligen så har dagen varit bra. Men jag har varit så tom för att ens orka njuta. Uppskatta den har jag gjort. Men inte njutit. Det har inte gått i kombination med den ångest jag har över mitt utbrott. 
 
Men dagen startade med att Linn kom in och sjöng och hade pysslat en present. 
Därefter frukost. Mycket god. 
 
Sen har vi grejat ute. 
Satt upp Linns pool. Gjort klart Meyas sandlåda. Det var otäckt med sanden.
Vart och köpt parasoll så inte Freddys silverduk behöver hänga över.
Slipat bord och Oscar har målat en omgång. Skönt väder och mycket tid ute. 
Nu ligger jag inne hos Linn för att hon ska känna sig trygg i att jag inte försvinner i natt. Har försökt förklara flera gånger under dagen att jag inte tänkt lämna dem. Jag hade tänkt komma tillbaka. Men måste må bättre för att kunna vara mamman de förtjänar. Men hon litar inte riktigt på mig så är hon lugnare av att jag är här så sover jag gärna på en madrass på golvet i hennes rum.
 
Just de. En fantastiskt god tårta köpte de även på Nohrbergs. Jordgubb, rabarb, fläder. Sommaräng hette den. Mums 😋