ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Inget av det vi borde gjort...

Kategori: Familjeliv

...men pausen denna veckan var nödvändig. 
Det har inte städats, tvättats, tränats eller det mesta tillräckligt. Men lite slitna har vi varit ett tag så denna veckan har fått komma och gå som den vill. 
I tisdags var man mest ur balans efter lovet. Inget hade jag koll på kändes det som och det krävdes en dag att starta. Vi fattade däremot beslutet att anmäla Linn och Dyzma till hopptävling. Orolig att åka iväg och vill inte något ska hända eller bli dumt. Men hon är sugen på att testa och man vet ju själv. Bara träna utan tävling är inget roligt. 
Onsdagen så fick Linn rida igen. Hon fick rida i en sen grupp med vuxna. Men det gick toppen. Dyzma vilar denna veckan, som resten av oss 😉, så Linn red Churt. Det såg jättefint ut. 
Torsdagen så tränade Linn fotboll, Meya var på dans medan jag duschade häst inför fredagens massage. 
Min rygg har gett sig helt så den hade nog också behövt behandling. Märkte det igen i lördags när jag red. Jag kan ju inte rida längre. Ingen koll på min sits. Allt blir skit. Stackars Pablo som får dra med mig när inget funkar för mig. Så jag kämpade mig igenom lördagens ridpass utan något vidare resultat. Direkt efter åkte jag och tittade på två matcher med Linn när de spelade Giffcupen. De mötte två riktigt bra lag men tjejerna som hör premiär i 7 manna utvecklades för varje match. Meya tyckte ett tag att hon också kunde vara med och spela. När hon blev tjurig på mamma och pappa att hon inte fick det var det ju tur att fröken från förskolan var på plats som man kunde smita till. 
Tredje matchen på lördagen valde Linn att hoppa över och istället åka och rida lektion. Denna gång var det hopplektion på Kingen. Linns lag däremot plockade med sig en seger. 
Linn red ju även fredagen och då hade hon Brolle. Så tre pass denna veckan med tre olika hästar. Det gillade hon.
Idag var det tillbaka till fotbollscupen. Tre matcher även idag. Började med två förluster. Tjejerna kämpar och man ser utvecklingen hos tjejerna från varje match. 
Sista matchen gör de riktigt bra. Aldrig sett dem kämpa så. Linn säger innan matchen att hon är trött på att förlora. "Sätt mig i mål och jag lovar jag släpper inte in nått" sa hon till mig mellan matcherna. Sån jäkla tävlingsmänniska. Men hon har ett pannben som är galet. För självklart löste hon det. Inte en boll smet förbi. 


Även Freddy har ju varit på cup så klart. Miljöträning och sen resten av dagen har han varit rätt så trött. Men han skötte sig bra. Inget att han skulle leka med barn eller jaga bollar. Inte ens när bollarna kom rakt på honom. 

Meya som nu fått vara publik i två dagar tyckte det vara läge för en show hemma ikväll. Hon drog mer kuddarna på golvet och byggde en "säng". Sen har hon stått där och stutsat medan hon sjunger "5 little monkeys jumping on the bed"
Söta tjejen


Meya var hemma sjuk i fredags. Blev dunderförkyld under natten. Helgen har varit ok så vi hoppas hon kan gå till förskolan imorgon. Får se hur natten blir. Vi håller tummarna.