ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Firat Meya 🎉🎈

Kategori: Högtider

Idag hade Meya lite kalas. 
Märks att hon inte är riktigt van vid kalas och liknande. Är man uppvuxen i en pandemi så är det inget man fått rutin på. 
Lite tveksam till att ha så många omkring sig men anpassade sig bra och verkade njuta av samlingen människor. För egen del så var det riktigt roligt att träffa stora delar av familjen igen. Saknar att umgås med dem. Måste bli bättre på att skaffa tid för umgänge. 
Meya var mycket nöjd med sina presenter. Få personer jag sett blivit så lycklig för otroliga mängder plåster och två paket popcorn 🥰
En massa små grejer och ett jättepaket var ju häftigt. Det stora paketet monterades ihop till ett staffli med plexiglas att måla på. Väldigt roligt.


Tack alla som kom och ville fira vårt lilla barn ❤️