ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

spontan provridning

Kategori: Familjeliv

Japp. Igår slängde vi oss i bilen. Körde till norr om Uppsala. Provred en jätte härlig ponny under kassa förutsättningar. Vi missade detaljen att vi åkte norrut. Fasen det snöade på tvären och var iskallt. Ägaren missade detaljen att boka ridbanan hos grannen. Så vi åkte 75 mil totalt där Linn fick försöka bilda sig en uppfattning om en ponny genom att rida på en liten volt på uppfarten i 30 min. Blev så jäkla irriterad. La hela dagen och halva natten på att åka och hon glömde ridbanan. 
Ponnyn var fantastisk men tyvärr är den nog ändå inte rätt. Linn har idag skrivit för och nackdelar. Först vann fördelarna men sen när vi började tänka framtid. Att ponnyn inte bara ska passa nu utan även om.ett par år om hon vill tävla. Då skrev hon ett känslosamt brev till oss med beslutet att underbara Peter inte var den ponny hon vill ha. Ett så svårt val för en sådan liten tjej som älskar alla hästar ❤️


I bilen på vägen upp så kom det på mailen snygga foton på Linn och Ferry som.TBHKs ungdomssektion hade tagit.