ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

kör kör kör kör kör...

Kategori: Familjeliv

..som Bing skulle sagt.
Ja vet man inte vem det är så är det en liten tecknad Panda som Linn titta på som liten och nu Meya. Lagom att pausa till efter förskolan när man är trött. Korta program som är relativt pedagogiska. 
Just nu är det helvetesperioden i läraryrket. Finns ingen tid man är mer stressad och mindre ohälsosam. Sover för lite, hinner inte äta, sitter för mycket, småäter (för att man inte hinner äta måltider) gärna in på smånatten. Att tandläkaren godkände mina tänder är ett under.
Utöver en jäkla massa jobb för både mig och Oscar ( som uppenbarligen tycker det är svinkul att åka bil i jobbet) så har det varit en hel del kaos hemma. Linn mår inte bra. Det är så mycket i skolan som inte är som vanligt. En urladdning efter gjort alla nationella proven och en oro inför hösten gör vissa stunder hemma så otroligt tuffa. Linn är ju redig tös så hon visar inget borta/i skolan men när hon kommer hem så rasar hon. Vår vardag är fylld av gap, skrik, dålig attityd, ångest och oro. Linn orkar inte då orkar hon heller inte hålla ihop sig. Jag vet också att jag så många gånger gör fel som blir arg tillbaka. Men orkar inte. Hoppas på hjälp från de instanser vi har kontakt med för att underlätta Linns, och vår, vardag. 

I veckan som varit har vi också köpt en rockard. Vi drog den lite när vi höll i den efter Dyzma. Gick toppen. Får vänta ett tag men sen har vi tänkt köra lite.
Tjejerna provåkte med pappa som ponny.

Veckans, årets, flera års höjdpunkt var ändå Jeff Dunham. Jag och Oscar hade biljetter till en show som skulle varit 18/10-2020 men det kom en pandemi ivägen så NU fick vi nöjlighet att gå. Det var så roligt att få sitta i flera timmar och bara skratta. Behövdes. Jag och Oscar stannade i Stockholm över natt, barnen hos mormor och morfar medan Freddy var på Linneas hundpensionat och mådde prima.


Nu så är.det några veckors slot kvar
 Sen efterlämgtat sommarlov.