ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

.....onsdagen

Kategori: Familjeliv

Ja jösses. Idag vid frukost hade Linn en lektion för oss om påskens dagar. Vad de hette och vad som hände enligt Bibeln. Jag var helt Lost. Tittade på Oscar. Samma uttryck. Alltså tacka vet jag skolan när vi som föräldrar har så dålig koll på något som vi borde vara en del av uppfostran. Ingen av oss är väl supertroende direkt. Jag ganska bestämt inte alls och Oscar är obestämd kanske man kan uttrycka det. Men vi båda tycker det är viktigt att barnen själv får välja och för att kunna välja så måste man ha kunskap. Det missade vi lite här. Linn själv säger att hon tror eller hoppas på Gud. Och är det något vår stora tös behöver så är det att ha något att hoppas på så vi hejar på. 
Jaja men denna ...onsdagen (vad den nu hette) så har det gått i ett. Jag jobbade klart mina prov, spårade med Freddy. Så sjukt duktig han var idag.
 
Körde lite lydnad. 
Sen kom mamma och pappa för att fira Meya. Det har ju blivit utspritt och utdraget eftersom det fanns smitta på Linns fritids. 
Oscar tränade sen lite specialsök med Freddy. Därefter middag. Linn skulle sen till tandläkaren för att dra ut en tand. Å så rädd hon var. Hon ville verkligen inte men hon stålsatte sig. Och genomled besöket. Det hade gjort jätte ont. 
Stolt mamma ❤️
Gun kom sen hit med påskägg till tjejerna. Linn fick världens bästa ägg fyllt med nötter som vi inte kan köpa här i stan och Meya fick klämmisar. Gun hade också köpt en korg till mig för att ha i jobbet men den förvandlades snart till en bil.

Jag kunde komma iväg på min ridlektion då Gun passade Meya en stund. Så iväg för en tur med Pablo. Han är rolig. Ganska svårt men rolig. Man får inget gratis och han visar verkligen vad man kan och inte kan. Bra med sådana kvitton.

Alldeles för sent kom sen tjejerna.i säng men innan det så hann man ju tydligt se vad som är viktigast när vi ses 😊