ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Omställning

Kategori: Dagens reflektion, Högtider

Hatar omställningen från vardag till lov. Fasen det är ett jäkla kaos hela tiden. Inte bara för oss utan många familjer med Npf. Linn vill gärna ha lov det är inte det som är bekymret det är just att hennes vardag och rutin bryts. Så många timmar som ska fyllas. Även om vi försöker ha struktur, missar en hel del tyvärr då en annan vill ha det lite löst och ledigt, så är det en annan struktur och förändringar är kass. Särskilt när man själv är helt slut och inte har motstånd att stå emot alla utbrott utan man själv rycker med. Så idiotiskt. Är verkligen sämsta mamman under perioder. Ska söka återhämtning någonstans i kaoset så jag kan möta upp på bättre sätt. 

Idag var det kaos mellan firandena av midsommar. Ja som det blir sådana här dagar även om jag nog tyckte denna var värre än väntat. Vi starta dagen fel och sen blev allt fel. 
Men vi hann ändå fira lite så vi följde med traktorn och plockade blommor, dansa kring stången, bada, äta glass och sen hemma äta glass igen denna gången med egenodlade jordgubbar. Sen spenderade vi kvällen hos mormor och morfar. Å så klart hade Oscar även lagat massa god midsommarmat.