ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Ledig jobbkväll

Kategori: Familjeliv

För första gången på länge så valde jag att inte jobba en kväll. Oftast är det bara fredagar och lördagar jag inte jobbar på kvällen. Idag var jag också ledig från stallet som Oscar tog så ikväll hann jag titta på lite Bäst i test med Linn, dansa med Meya, sjunga med Linn, läsa med Meya och, ja sent i säng som alltid, men utan hög puls. Kunde säga god natt till båda tjejerna och i lugn och ro ligga och gosa hos Meya utan att känna stress. Måste se till att jag får fler sådana kvällar även fast måste listan är oändlig.
Nu laddar jag för en heldag med utvecklingssamtal imorgon. 

Två reflektioner så här under sen kväll också. 1. Linn är så jäkla tuff. Fick upp minne på Facebook om att idag var ett år sedan hon galopperade och red an mot hinder för första gången efter hon låg på sjukhuset. Hindren va då 20 cm. Idag planerade vi tävling på 70 cm. 

2. Blir Freddy stressad av miljön på brukshundsklubben? De har inte tränat där på länge utan tränat hemma. Ikväll tränade som där, själva, och ikväll är han återigen helt galen, stressar, ylar och kan inte komma till ro. Inte hänt en gång under den tiden de inte tränat där utan istället hemma eller annan plats.