ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Mål

Kategori: Dagens reflektion

Jag har aldrig brytt mig om min vikt riktigt. Det får va som det är. Aldrig motiverad att göra anågot även om jag många gånger borde. Men så i december
 satte jag målet att gå ner 10 kg under året. 
För ett tag sedan så nådde jag detta mål och satte då direkt ett nytt mål om att gå mer 3 kg till. 
Alltså de sista tre är mycket svårare än de tio första. Helt sjukt. Man vet ju att det kan gå i vågor men det va fasen va segt tre kg kan va. 
När de tre kg är nådda så är mitt mål tio kg till sen är jag nöjd. Men vi får se hur långt de går. Jag tänker inte göra några extrema ansatser. 
Men det var rätt så häftigt idag när jag tog på mig ett par byxor jag förra sommaren knappt ville ha bland folk för jag var rädd att spräcka dem idag satt löst. Denna upplevelse gav en extra knuff.