ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Semestern är över

Kategori: Familjeliv

Ja tre dagar Karlstad med tjejena. 
Märktes dock när vi kom hem att semester på annan ort egentligen inte är det våra tjejer behöver hur underbart och glada de än är där så bygger de en stress inom sig. Meya har typ inte bajsat när vi varit borta. Vi hann vara hemma en timma ungefär så rasade hennes mage helt. Absolut inte sjuk märktes på henne men en rejäl urladdning och sen var det bra.
Linn samlar så mycket intryck och gör allt för att passa in så hon är helt dränerad. Hon rasar I energi så fort hon kommer hem och garden kan sänkas och då exploderar hon av utmattning. Så det är jäkligt tufft att komma.hem vilket gör att man drar sig lite för att åka iväg. Men trevligt där hade vi.
Första kvällen var det ju lek och Linn var på Quiz medan Meya skulle boas in i hotellrummet. Vi byggde Lego, pusslade, läste bok, duschade och myste innan hon till slut kom till ro och kunde somna. 

Mysigt 💙
Dag två så blev det lek på campingen. Linn hittade en barnklubb att vara med på deras aktiviteter. Även Meya var med lite med det var en farlig ekorre som maskot så man fick hålla avstånd. Men full fart där. Vi hyrde även en familjecykel att trampa runt på. Fy fasen va tungt det var. Men Meya och Henry satt båda två snällt i fram med bälte och tittade på utsikten. 


På kvällen så grillade Stefan och det blev riktigt smarrigt. Efter det blev det kortspel och lite snacks tills det var dags att sova.



Gårdagen skulle varit minigolf och lite barnshow men men vädret var skit så vi avslutade istället semestern på Leos Lekland till barnens stora förtjusning.

När vi sen kommit hem så fick vi stanna en sväng på ridskolan. Linn var tvungen att hälsa och gosa med Dyzma. 

Idag så blev det en stökig morgon, fortsatt trötta. Men därefter så tog Linn och Oscar en tur med Dyzma och därefter när vi hittat lite ork så var det kalasdags för Linda och Simon. Trevlig stund ikväll i massa regn