ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Fredag 30 juni

Kategori: Projekt Hus

Har idag på morgonen varit ute vid huset för att sotaren skulle provtrycka skorstenen så vi kan elda i den när vi flyttat in. Skorstenen blev godkänd!!! här ska eldas!!!:-)
 
Under tiden vi väntade på att sotaren skulle komma kikade jag och Louice lite i huset. Blev inte så mucket då vi var vi än stod var vi ivägen. Inne i huset jobbade 2 målare som målade och slipade tak, 2 snickare som spikade och sågade golvlist, 1 plattläggare som kaklade toa och badrum så vi hittade ett hörne där vi var minst ivägen. När vi var klara med provtryckningen och skulle åka kom det 2 st elektriker med...... Hade aldrig klarat av att samsas med allt detta folk där saker och personer är ivägen....
 
Fortsättning följer om dagen om vi hinner åka ut efter att alla hantverkare åkt hem, samt att vi har kommit iordning inför bröllopet i morgon.
 
Efter allt bröllopsstök så tog vi oss en tur ut till huset för att se om fotografering på plats skulle vara möjlig. 
Det var ett kaos. Så många hantverkare med så många maskiner på en så liten yta. Kan inte bli annat.
Men elektrikerna och snickarna hade kopplat in överskåpen i köket, det satt en del lister, det var även förberett med strömmen för ugn och micro, diskmaskinen var på plats, samt (det viktigaste av allt) spishällen va på plats. 
Oscar stog och klappade den där hällen under en längre tid och var frustrerad över att det kommit byggdamm på den. 
 
 
 
 
Integrerad diskmaskin