ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Full fart helgen ut

Kategori: Familjeliv, Hundliv, Hästliv

Ingen vilodag idag direkt 
Upp tidigt. Linn hade handboll i Skövde. Tycker tjejerna i HVT är riktigt duktiga. Linns lag gick igenom sammandraget obesegrade och det andra laget fick en vinst och två förluster. Men 4 av 6 totalt är ju toppenbra. Linn fick stå två matcher idag. Hon gillar att stå i mål och är riktigt duktig. Tränaren kallade henne för "muren". Det tyckte hon var roligt. Men även ute gör hon stora framsteg. Idag hade hon fina passningar, vågade gå på egna genombrott och avslut där hon gjorde mål till och med samt är jätteduktig i försvaret följer och blockar bra. 
En till rolig värld hon fått in oss i. 
Mormor och morfar var och tittade idag. Det tyckte Linn var roligt. Hon gillar publik och verkar inte alls bli stressad utan snarare tvärtom. 
Hemma så värmde Oscar lite mat, jag tog en kort tur ute med Freddy innan lunch. Barnen och Oscar gick och la sig en stund medan jag och Freddy åkte till klubben och tränade. Gick riktigt bra idag. 
Hem med Freddy. Till stallet och fixade i ordning där samt fixade häst så Linn orkade med ett ridpass idag. Ett svettigt pass med mycket galopp. Fokus var galoppombyten vilket gick riktigt bra. De gjorde flera övningar och fick hålla igång galoppen länge, med skrittpauser så klart. Så även om fokus var byten blev det ett bra konditionspass. 

Meya fick presenter utav Linn från igår. Ett par strumpor med hästar på (troligen felmärkta för de är för små), en rosett och en nyckelring som är ett gosedjur och ser ut som en häst. 
Meya älskar dessa saker. Rosetten sitter på käpphästen. Nyckelingen har hon inte släppt på hela dagen och strumporna är så bra att hon vägrar ta av sig dem när hon ska sova. 
Så himla gulligt ändå. Och hon berättar så stolt och med sådan värme att hon fått sakerna av Linn.