ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Psalmboksläsning

Kategori: Projekt Bröllop

Idag så kom psalmboken jag fick i konfirmationspresent av morfar till användning. 

Idag gav vi oss på att försöka bestämma musik.
 
Intåg har,  av Linn,  varit bestämt länge. Vi hoppas kyrkan säger ok. 

En solosång är bestämd. Oscar har nog bestämt sin. Bara jag som var lite dum och försökte påverka för jag egentligen gillade det andra alternativet bättre. Men fy av mig. Det är hans val.

Psalmer måste man visst ha två. Vi hittade tre vi kunde tänka oss så får prästen sen vara med å bestämma. Han som är proffs på detta. 

Uttåget vill vi ha något glatt, lite fest. Inte så stelt och seriöst. Vi har lite alternativ sen får vi se här vad prästen tycker är ok. Även om vi inte är så kyrkliga så är vi ändå där och vill visa respekt. 

Det svåraste valet är nästan den här stackars dansen. Ja dans får de bli. Inte vals. Vi hittar verkligen ingen låt vi vill valsa till så någon annan typ av pardans blir det. Här har Oscar en solklar favorit. Å varför inte. Något kan han väl få bestämma 😉 men några låtar som backup finns ifall det blir som det brukar är vi lyssnar på samma låt. Vi hör helt olika takter.