ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Tror inte folk förstår

Kategori: Dagens reflektion

 Denna bild på min middag la jag ut idag. Ingen har skrivit något så men jag tror att en del tycker jag kanske är otacksam över maten vi annars äter. Oscar ser alltid till att vi har supermat men med två tjejer som typ inget äter blir det väldigt enformigt. 
Idag blev det salladsbuffé. Meya blev jättenöjd över att kunna välja mat och åt som aldrig förr.
Däremot så hade hon inte ro i kroppen att sitta stilla så hon stod upp och åt. 

Ja och fröken Linn då. Fröken som vägrar grönsaker. Som bara vill ha mat som är helt färglös och helst smaklös. För ett par år sedan fick olika saker på tallriken inte nudda varandra för då var maten förstörd osv osv. Att vara matselektiv och dessutom ha som biverkning av sina mediciner att inte känna hunger gör att maten är på riktigt en kamp hemma.
Att hon då tog denna portionen och åt upp den är helt fantastiskt.

Jag tror inte folk förstår hur jobbigt det är när det är så mycket att rodda kring maten för att det ska funka. Och nä. Hon är inte bara kräsen utan det går inte äta för henne.