ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

joho 🎉

Kategori: Familjeliv, Hästliv

Alltså efter en vecka vab med Meya så är det ju värt att fira att vi alla fyra var tillbaka i vardagen. Alltså detta vabbande. En miljard baciller som flyger omkring på alla våra sysselsättningar. Ingen av oss är ju i en miljö där vi bara stänger in oss i j inte träffar någon så ska nog vara glad att vi inte är mer sjuka ändå. 

Idag åkte jag till stallet nästan direkt när jag kom hem. Dyzma skulle klippas. Det gick riktigt bra. Han stod stilla och njöt. Tyckte det var jätte skönt.

En halvklippning testades och så ett hjärta på rumpan. Linn tyckte färgen vi hade för att göra mallen på hjärtat var snygg och hade gärna haft kvar den.


 Därefter provade vi in hans nya träns och bett. Vi tog en promenad och Isa travade med honom lite bara för att se hur han svarade på de nya grejerna. 
 Så fin min lille vän. 
Ska jag vara ärlig så har jag haft svårt att öppna hjärtat för honom. Sen vi köpte honom har jag varit så stressad. Så mycket att lära. Jag har legat och läst om ALLT halva nätterna. Frågat alla i vår närhet om allt. Å oroat mig massor. När man är så stressad samt alla gånger han bitit, bockar och krånglat med Linn gör ju att man vill skydda sitt barn. Så även om jag nästan försökt att ha honom känslomässigt ifrån mig. Men det går liksom inte. Han smyger sig på. Å jag skulle verkligen inte kunna tänka mig ett liv utan honom. 

Ni hoppas vi på att Freddys sår på rasen läker också så han kan följa med ut på promenader och träna igen. Det var lääääänge sen.