ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Träning

Kategori: Familjeliv

Idag var tanken att gå ut och träna lite lydnad direkt när jag hade kört Linn till skolan. Men när jag och Meya kom hem så sprang två älgar över vägen och stannade precis utanför vår trädgård. 
 
Lite väl mycket störning så vi fick roa oss inne en stund. 
Någon lydnad blev det inte för sen när vi väl kom ut så dök Ziggy upp för lite lek. Å det kunde vi ju så klart inte säga nej till när de frågade. Å Meya passa på att sova gott i vagnen. 
Vid lunch så fick Meya träna Freddy lite. Hon gav honom små godisbitar. Han låg snällt intill och var väldigt försiktig. Så glad över hur han är med barnen. 
 
Linn har idag tränat sin svåraste läsläxa och en massa plugg inför sitt ryttarmärke. Men hon är duktig. Det kommer gå bra. 
 
Ikväll tränade Linn fotboll igen. Så tråkigt när man inte kan se nått men hon är nöjd och glad när vi åker hem. Så medan jag vänta passade jag på att träna Freddy. Blev först en kort promenad, vill ju inte va för långt bort om något händer, därefter rallylydnad och lite nosework.
Freddy fick söka efter små papperstussar ute på parkeringen. Funka fint det också. 
 
Meya va ju så söt idag också. Efter träningen ställde jag fram en smörgås till Linn. När jag står i köket så undrar jag vart Meya tog vägen. Hör då ett smackande. Jo men visst. Lilla fröken har tagit sig fram till köksbordet. Sträckt sig upp och snott syrrans smörgås.