ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Å så vardag igen

Kategori: Familjeliv

Det är skönt med vardag. Man vet vad man ska göra. Det följer en rutin. Gött.
Däremot så är jag inte så förtjust i den vardag jag har nu. Så som samhället ser ut. Alla anpassningar. Allt man inte får göra. Jobba på distans.
Jag vill understryka att det är jättebra att min arbetsgivare tar samhällsansvar och håller alla hemma. Kanon. Men så mycket planeringstid som detta kräver. Jag är helt slut. Jobbar flera timmar varje kväll för att ens få ihop lektioner och då finns inte ens en tanke på att rätta berget med inlämningar och prov. Vet inte när jag ska hinna med detta.

Idag jobba jag, skyndade mig hem, slängde i mig maten, åkte och träna Freddy, kom hem och satte mig och jobbade från 19.15 till 21.22 för att få till fem lektioner till imorgon som ska hålla någon form av kvalité. När jag kom hem satt Linn och spelade Uno med Oscar. Hon ville jag också skulle vara med. Jag va så stressad att jag hann inte. Såg vad ledsen hon blev. I efterhand blev jag det också. Är jobbet verkligen viktigast? Absolut inte. Ändå prioriterade jag det. Nej imorgon får det allt bli familjens dag. Jag har inte varit närvarande i den på ett par veckor nu känns det som och nästa vecka ska jag sätta betyg med allt arbete det innebär. 
Förlåt mig familjen för min kassa vardag. På onsdag får lektionerna bli som det blir. Imorgon är jag er ❤️

PS. Freddy gjorde en kanontränig idag. Så kul. Och ja jag vet att ni är några som tycker jag prioriterar fel när jag tränar honom istället för att vara med barnen och jag förstår er och håller med. Men Freddy är också familj, på inget sätt värd mer än barnen, och får inte han sitt så mår inte han bra och då kan vi inte ha honom kvar i familjen. Och det är alla i familjen införstådda med och prioriterar.