ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Mina barn 💙💜

Kategori: Familjeliv

Alltså jag är världens hönsmamma jag vet men finns inget som påverkar mig så mycket som när mina barn far illa. Ja så är det väl för oss flesta antar jag.
Men som idag. Kommer till stallet för att Linn ska rida och Dyzma far omkring som en tok i hagen. Han springer, bockar, sparkar jag är fullständigt knäpp. Å min enda tanke kan då vara "Linn ska rida honom".
Å inte på ett positivt sätt eftersom han höll på att slänga av henne fyra gånger igår. Jag hade smått panik och tänkte vända hem. Men allt gick bra som tur va. Han är i lite dålig kondition så han blev ju lite trött när han hade bränt så mycket energi innan passet. Men bra att han rör sig.
Å gällande Meya så har jag panik i stort sett varje gång hon äter sen hon satte i halsen och blev blå. Så jag är som en hök över henne. I kväll så ramlade hon dessutom baklänges av stolen och slog i bakhuvudet. Det verkar som det gått bra och ingen hjärnskakning eller så men jag vet ju att jag nu ett tag framöver kommer vara på henne även när hon sitter vid bordet. Hon kommer bli så trött på mig.
Eller ja. Båda kommer bli så trötta på mig 💜💙