ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Helt utmattad.

Kategori: Familjeliv

Som jag skrivit tidigare så HR jag under ett par dagar varit helt slut. Sover dåligt på nätterna då jag har väldigt ont i ryggen. På dagarna gör man sina måsten och sen somnar jag på soffan oftast av ren utmattning.
Att lilla Meya kräver en del bärande och dessutom aldrig är stilla när man bär henne samt att jag inte fått mitt ståbord flyttat till det nya arbetslaget är två högt bidragande orsaker. Min rygg blir katastrof och uppenbarligen är jag helt slut i armarna.
Meya va med och hejade på mig på gymmet i torsdags. Körde lite easyline. Klarade knappt två repetitioner på de maskiner som va för armarna. Styrkan va helt borta. Normalt brukar jag inte ens bli trött på två repetitioner. 
 
Nått är inte riktigt bra just nu. Men massage imorgon så där hoppas vi på lite bättring efter det. Tyvärr är det så himla halt ute också som gör att man spänner sig. Hade ju annars varit bra med lite raska hundpromenader så man kunde stretcha lite efter. Nu känns det som promenaderna är en balansgång för att inte halka å slå sig fördärvad vilket gör att spänningarna bara ökar.
 
Förrutom att det är halt ute så är det otroligt fint ute. Igår så slog det mig igen vilken lycka det är att fått möjligheten att bygga vårt hus här. Det känns fortfarande som en dröm. Och när jag tänker rpå det blir jag helt varm inombords.
 
Igår hade Linn sin ridlektion. Fick bli 40 min på en lite osäker fjording. När de kom först i ledet så tyckte han detta var mycket otäckt när han inte fick tryggheten från kamraterna så då vek han bestämt av några gånger. Annars gick det bra. Linn är väldigt koncentrerad på lektionerna så hon glömmer att prata med hästen. Här har vi något som vi behöver utveckla för att hon ska få en bättre kommunikation och på så vis gå ännu mer framåt som ryttare.
Själv ska jag försöka ta mig upp ur sängen nu för att åka till min lektion. Får se hur detta kommer att gå när jag har så ont i kroppen. Känner mig inte direkt följsam uppe på hästen men vi får se.