ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Prövningarnas dag

Kategori: Familjeliv

Så kom då dagen på lovet då vi inte orkade mer. Det har gått så bra men idg va vi helt lediga. Vilket Linn faktiskt behöver. Och det gick inte. Nu hade hon hållt ihop de tillräckligt länge så strax efter lunch kom en rejäl urladdning. Det svänger så fort. Det gick ifrån att vi satt och åt till explosion på nolltid. Inte en chans att hänga med. Det leder ju tyvärr dessutom till att jag oftast reagerar och hanterar situationen fel. Idag försökte jag verkligen. Misstänkte det skulle komma. Var förbered. Det gick ett tag. Hennes urladdning var så extrem att till slut blev jag arg. Det finns vissa saker man faktiskt inte säger. Även om man mår dåligt. Hon vet också exakt vilka knappar hon skall trycka på. Men nästan lika snabbt som det kom så är det över. Hon har svårt att få grepp om allt som hunnit hända. Precis som hon inte är riktigt med. Sen är det mycket ånger. Massa känslor och gråt
Från oss båda. 
Hon beskrev igår och idag igen hur hennes "dumma hjärna" funkar. Hon upplever att den sitter i hennes bakhuvud men allteftersom äter den upp den riktiga hjärna. Och när den dumma hjärna tar för stor plats orkar inte hennes hjärna bestämma längre. Den är för liten då. Den dumma hjärnan tvingar henne att bli arg, skälla, slåss, sparkas osv. När den väl fått gjort det så är den lugn igen. 
Fy stackare ❤️