ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Hundspa

Kategori: Hundliv

Idag har Freddy varit och unnat sig spa. Massage och kloklippning. Ja jag vet inte om han kallar det att unna sig. Massagen var välbehövd och inte bara skön. En del sviter ifrån hans ryggproblem när han var liten har satt sina spår vilket har gjort att han felbelastat en del. Sen är ju hundar så dumma att de inte så tydligt visar smärtor för sina ägare så att grabben var så stel i musklerna som han var hade jag aldrig anat. Tycker ändå vi känner över och sträcker ofta men inte fått några reaktioner men idag så såg man tydligt att det finns ganska mycket stelhet o rygg och bakben att jobba med. 
Han var superduktig och 50 min senare så tog unghundshjärnan över och han vägra ligga stilla för att göra klart massagen. Men nu bokning även nästa vecka samt massage och stretching att göra hemma fram tills dess. Nu ska vi först överleva att bara ha korta koppelpromenader under några dagar för att massagen ska få verka.
Efter massage så blev det kloklippning. Har aldrig varit så synd om honom gällande klippning av klor som idag. Efter en massa stilla av massagen å så behöva stå stilla också för manikyr. Nej tack sa Freddy. Men efter bara ett par minuter så var han klar och vi skulle hem. 
Tyckte jag. 
Världens dragkamp blev det när han insåg att vi var i träningslokalen och vi inte gick in och tränade utan skulle ut direkt. Han trodde nog matte hade fått hjärnblödning när han inte fick gå in och söka. Inte ens litegrann. 
Jaja till slut så verkade det som matte iallafall hade bestämt sig så jag fick inte gå in utan snällt gå ut till bilen och åka hem istället. 
Tråkigt. 
Men nu är jag hemma och är lite mör och öm i kroppen så ska faktiskt bli skönt att sova så får vi se hur man mår imorgon.