ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Fullt ös

Kategori: Familjeliv

Alltså herregud. Vilket ös det är på vår lilla dam. Kryper snabbare än vad en annan springer uppenbarligen för hon hinner fram mellan alla sina hyss innan man själv hinner dit för att hindra dem. Å allt med ett leende på läpparna. 
Lilla skitunge. 
 
Jag som trodde att den vi behövde träna på att vara lugn och passivitetsträna var Freddy men i sammanhanget så är ju han faktiskt väldigt lugn. 😊
 
Linn började i fredags med att äta melatonin för att få hjälp att sova. Som dosen är nu så märker vi inte att sömnen förbättras. Hon är trött och befinner sig mellan vaken och sömn. Nästa vecka ska vi dubbla dosen då får vi se om hon faktiskt kan få sova ordentligt.