ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Lilla skrutt

Kategori: Familjeliv

 
VEM? Vem bestämde att tiden hemma skulle gå så himla fort. Alltså Meya min lilla skrutt. Du är redan dryga 5 månader gammal. Typ halva föräldraledigheten är över. Å du växer så det knakar. Glad och nöjd är du jämt. Eller ja. Inte när du bestämt dig för att du vill krypa men det går inte riktigt. Du får allt vänta lite. Va bäbis ett litet tag till. 
Men stor nog att chocka mamma är du. För gissa att mamma blev förvånad när hon kom in idag när du vilat middag i mamma och pappas säng och du låg där naken. Blöjan låg vid sidan om. Så de kunde du minsann lösa på egen hand. 
Tur vi klarade oss utan olyckor 😘