ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Lättad

Kategori: Hundliv

Idag var jag och Freddy hos veterinären. 
Han har fått en stor knöl på huvudet. 
Veterinären gick först igenom honom och gjorde en allmän koll för att se hur han i övrigt mådde. Sen rakade vi fram knölen innan den riktiga undersökningen kunde börja. Hon kände och klämde å Freddy gilla det inte men acceptera det. Våra fokusövningar är guld värda vid dessa tillfällen.
Sen så ville veterinären med hjälp av en grov nål försöka sticka hål på bulan och se vad som kom ut. Om inget kom ut så fanns det risk för att det istället var en tumör. 
Vi hade tur. Veterinären stack med en grov nål och på andra försöket så kom det ut äcklig var. Visade sig att han har en inflammation i en talgkörtel. Nu äter han medicin i tio dagar med förhoppning om att inflammationen och svullnaden lägger sig. Troligtvis kommer den inte göra det helt utan han kommer behöva operera bort det men ju mindre så och inflammation desto bättre. 
Men av två diagnoser så var ändå denna den bästa vi kunde få och vi kunde gå lättade därifrån.