ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Succé

Kategori: Familjeliv

Ah kanske lite överdrivet men idag kändes det så.
Linn red Isak igen. Idag så gick det att styra och han var riktigt med och lyssnade bra i typ 20 minuter. Därefter började han krångla och stanna. Vi trodde han skulle kissa men de kom aldrig något. Stanna från och till hela tiden. Det gjorde Linn lite frustrerad i hennes iver att få till ett lyckat pass idag efter allt igår. Överlag ett väldigt lyckat pass ändå. Efter visade det sig att vi kanske inte hade haft fel. För precis när Linn va klar med att borsta å greja så kissade Isak ner hela gången. Hade ju varit bättre han hade kissat under passet och sen gått klart istället för att stanna en massa gånger bara. 
 
Sen ikväll körde jag och Freddy först nosework utanför Ica. Alltså shit va duktig han va. Till och med jag som vet att han kan blev imponerad. Vi fick till och med publik och folk körde mer eller mindre över honom med kundvagnar. Inget störde hans fokus. När de tre söken vid Ica var klara var det folk som ville hälsa på honom. Inte ens de va intressant. Matte och jobb var det enda.
När jobbkänslan var så bra så fortsatte vi till torget. Även där tre nosework sök och därefter lydnad. Klockrent. Alltså han var verkligen på topp idag. Härlig känsla.
 
 
Å lyckades vi äntligen ladda ner fotona ifrån Meyas ett års fotografering. Så fina bilder.
Tack studio Thorén. 
 
 
Kommentera inlägget här: