ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

När man inte orkar baka...

Kategori: Familjeliv

..ja då syr man. Tanken va att moster Gun skulle komma till Linn idag och baka bröd. Men efter en dålig natt där Linn drömt att morfar hade dött så ville jag inte lägga krav att hon skulle baka. För även om jag hade sagt att hon inte behövde så hade hon själv lagt kravet på sig då hon bett Gun. Men även utan bak kom moster Gun förbi. Egentligen för att sy klänning till Linn men Linn hade en idé om att sy en sommarskugga dräkt till Meya. Så det fick de bli. De har hittat på mönster och sydde som hejsan.
Meya har varit frågande till mätningar men de fick ihop något. Däremot så när Meya skulle prova vägrade fröken va stilla så kort blev bara en suddig klump.
Nu ska det till lite mustasch, morrhår och ögonbryn. Sen är den klar. En paus från symaskinen blev det i eftermiddag så jag och Gun tog med hundarna på promenad med fartfyllda tassar. Idag var det skogen. Freddy har inte miljötränats på länge å va helt uppe i det blå. Vårt fel. Men trots det så skötte han sig över förväntan. Han va ivrig men lät de andra hundarna va. Det är det viktigaste. Och godis hitta vi både i träd och buskar. Bra skog det där tycker Freddy.
Kommentera inlägget här: