ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Byggdag 31/5

Kategori: Projekt Hus

Idag har jag varit ute vid huset för att mellan skurar av regn kasta ut lite gräsfrö så vi har någon plat att placera Linns studdsmatta samt att det finns lite grön gräsmatta som binder lite fukt i marken med. Passade även på att kika in och se hur det går för våra bggare och framstegen fortsätter. Ytterligare gips har kommit upp på väggarna.
 
Foto från Linns allrum
 
 
 
Foto från vardagsrummet mot gästtoa och hall.
 
Imorgon och fram till slutbesikningen 7/7-17 kommer det nu hända grejer varje dag då snickarna är färdiga med de andra husen och ska endast hålla på med vårt hus. Kommer att få ligga i och dokumentera allt som kommer att ske nu.
Inte långt kvar nu.......