ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Framgång

Kategori: Familjeliv, Hundliv

Idag körde vi lite sök och spår med Freddy. Vi var bara två hundar som var iväg men det gick så jäkla bra. Lite sådär easygoing. Inte så uppstyrt och korrekt och båda hundarna prestera kanonbra.
Efter söket blev det även lite spår. Inte så långt, knappt 100 m, men lite svängar och besvärlig terräng. Det var dessutom väldigt länge sedan han spårade och vi hade nya apporter i form av jeansbitar. 
Han gick in så fint. Följde spåret bra i kärnan. Även när han såg apporten så var han nog med att hela vägen fram var rätt väg. I början höll jag honom kort för han brukar slarva så men jag släppte längre och längre och i slutet hade han ganska lång lina. Det gjorde också att han tyckte jag var lite långsam fram så då la han till en liggmarkering för att förtydliga att han hittat.



Även hemma har det skett framsteg. Oscar har hållt på med trappan och den börjar ta form även fast det är en del kvar så klart. Så stolt över honom.


Även Linn har haft framgång idag. Inte ett enda bråk eller tjafs. Hon har haft en period där hon tjafsat om precis allt. Finns inget hon inte kunnat säga emot. Men idag har varit en riktigt bra dag. 
Å så bjöd hon hit mormor för att baka muffins med henne.