ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

shopping..bläää

Kategori: Dagens reflektion

Premiär. Bussresa till Ullared. 
Dags att köpa julklappar innan alla andra kommer på att det är jul i år också och hysterin är ett faktum. 
En hel del jag önskade som inte fanns men får kolla nätet eller skita i det. Har fått till de viktigaste julklapparna som jag vill ge. Sen så måste en del köpas på annat håll för att det är kopplat till annan butik men så får de va. Höll mig hyfsat bra till listan. Några impulsköp men det var gåvor till fars dag och en mopp för att städa upp Freddy's hår och grus.
Kanske hade det funnits mer på min lista om jag hade haft mer tålamod men jag orkar inte. För mycket folk och intryck. Blir så trött. Utifrån det så var det väldigt skönt att inte köra hem utan bara sätta sig på en buss. Det var också gött att man visste att tiden var begränsad. Då gick man inte och letade utan såg man det så tog man det annars fick de va. 

Dyrt blev det och när jag såg till alla överfulla vagnar,  60 kassor med kö och mängden folk så känns det ändå som att inflationen vi befinner oss i har tagit relativt lätt på medelsvensson. Sen så vet jag så klart att många drabbats väldigt hårt. 

Tack Ellinor för sällskapet. Roligt att slippa gå själv i kaoset. Vi överlevde båda två 😉