ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Ångest ångest ångest

Kategori: Projekt Hus

Jag vet att detta är det största lyxproblem man kan ha men det skapar ändå ångest.
Ikväll när Oscar var och träna och Linn somnade efter vårt tjejmys så gick jag bara runt i huset och än en gång konstaterade jag hur mycket jag kommer sakna detta underbara hus.
Ja vi kommer flytta till ett gemensamt hus vi själva har varit med och bestämt allt i och det kommer bli toppen. Men den dagen vi går härifrån kommer det göras med tårar rinnande ner för min kind.
Jag bara älskar detta huset. Det var ju här jag och Oscar faktiskt hade vårt första samtal. Det var här han bjöd på sin första middag. Det var här vi startade och började skapa vårt liv tillsammans både som par och familj. Det är här Linn kommer att ha levt nästan sina fem första år.
Hade jag kunnat hade jag haft kvar även detta hem. Kommer bli så tungt att lämna över detta till en främling. Och det värsta är om denna person inte tar lika väl hand om huset.
Varje dag går jag alltid ut iallafall en kort stund i mitt uterum. Blir kanske inte så mycket men en stund varje dag och jag sköljs över av den kärlek som Oscar visat mig genom att bygga detta fantastiska rum till mig. Så fort jag rör mig i huset måste jag alltid titta bort mot uterummet och le för mig själv.
Det känns tufft att lämna ett hus som vi trivs så bra i. Det enda felet med detta hus är just att det är för litet.
Men man får väl blicka framåt mot sitt nya hem. Ett nytt hem som kommer bli UNDERBART. Och trots allt så det viktigaste ifrån detta hemmet får jag ju med mig till nästa nämligen Linn & Oscar.

Där ni är, är mitt hem ❤❤❤