ettunderbartårikaos.blogg.se

Vårt kaos år är nu förbi då vi byggde hus och planerade bröllop under samma år. 2017 var för oss ett stort år då vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning på huset den 7 juli. Nu när jag tänkte väcka bloggen till liv igen när vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tänkte jag först byta namn på bloggen men insåg att nej, alla våra år är underbara med lite kaos så namnet får stå kvar :)

Inte som vi tänkt oss

Kategori: Familjeliv

Idag skulle vara en lyckans dag. Idag skulle vi hitta vår ponny. Vår bästa vän. Istället så fick vi ett sent samtal igår kväll om att ponnyn var såld. Linn sov redan när samtalet kom. 
Idag när hon vaknade så var det första hon sa "Amiral"( hästens namn). Hon sjöng en liten visa om.att han skulle bli hennes. Det var sjukt jobbigt att döda glädjen och säga att tyvärr. Linn tog emot det bra. Hon blev ledsen. I övrigt tom. Detta har varit en av de dagar hon varit som mest.låg. Helt likgiltig. Inte arg. Inte tjurig. Bara tom och nedstämd. 
Linn följde med mig på min ridlektion. Den gick för övrigt bra. Kom hem. Så gick/cyklade vi till torget för att äta.churros. Bland en massa människor och gapande hundar lyckades Freddy hålla fokus i linförighet. Så jäkla stolt.
När Linn, Oscar och Freddy cyklar hem så.går jag och Meya iväg för att.mata."ankor".

När vi är där så blir det klart att Linn ska iväg på en hopplektion strax efter. Bråttom hem. Slänga i sig lunch och iväg. 
Vi var på ett nytt ställe och Linn fick kämpa rejält med Mollie som inte alls ville hoppa idag. Till slut hoppade Jacqueline (instruktören) upp på ponnyn för att hjälpa Linn som nu hade slitit i en timme. Även Jacqueline hade det.lite svårt att få Mollie över hinder så idag var det.ingen lätt.uppgift. 

Medan vi var på lektion så kom Emma, Stefan och Henry för.att fira Meya och lite grillning. En trevlig kväll som slutade med en hemsk olycka för Henry. Det verkar ha gått bra och jag skickar många tankar till familjen ❤️ det var riktigt otäckt. Men grabben är.gjord av stål 💪💙

Kommentera inlägget här: