ettunderbartÄrikaos.blogg.se

VÄrt kaos Är Àr nu förbi dÄ vi byggde hus och planerade bröllop under samma Är. 2017 var för oss ett stort Är dÄ vi gifte oss den förste juli och hade slutbesiktning pÄ huset den 7 juli. Nu nÀr jag tÀnkte vÀcka bloggen till liv igen nÀr vi samlat energi för att ta tag i allt som behöver göras runt ett hus tÀnkte jag först byta namn pÄ bloggen men insÄg att nej, alla vÄra Är Àr underbara med lite kaos sÄ namnet fÄr stÄ kvar :)

Tumme upp 👍

Kategori: Familjeliv

KnĂ€t höll! Det höll för ridlektionen 😊
Det Àr knappt att det hÄller ihop nÀr jag gÄr. Ledbandet Àr ganska uttÀnjt sÄ det Àr instabilt men med knÀskyddet hÄrt Ätdraget sÄ gick det. Blev ju vÀldigt trött i det men funka. 
 
Å Linn hade en bra lektion igĂ„r igen. Fick upp i fotoalbumet i telefonen idag en bild pĂ„ Linn nĂ€r hon red Kingen för exakt ett Ă„r sen. DĂ„ med Oscar intill som ledare. Hon var stel och livrĂ€dd för honom. IgĂ„r susade hon förbi i bĂ„de trav och galopp olika ridvĂ€gar och över bommar. SĂ„dan otrolig utveckling
 
 
 
Idag va Linn och lekte med sin kompis Molly. Första gÄngen de lekte tillsammans och tiden bara flög ivÀg. De hade sÄ roligt. HÀrligt nÀr de matchar sÄ bra. 
 
Ida gick jag Àven tummen ur och fixade till hÄl i ÄkpÄsen. Vi hade fÄtt en ÄkpÄse ifrÄn Mona som vi kan ha i lilla vagnen. Den va liten och passade bra dÀr. TyvÀrr sÄ var det inga hÄl i för bÀlte och dÄ vÄr lilla galning kan behöva detta sÄ fick jag lov av Mona att göra hÄl i ÄkpÄsen för att vi ska kunna sÀtta fast henne. SÄ efter att försökt mÀta och markera ut vart hÄlen ska vara, skÀra genom tyg och stoppning för att sedan sy kanterna pÄ hÄlen för hand dÄ den va för tjock att fÄ in i symaskinen sÄ lyckades jag faktiskt rÀtt bra sÄ att alla fem hÄlen kom pÄ plats. 
Nu kan stumpan Äka sÀkert. 
 
Och pÄ tal om vÄr lilla stumpa sÄ idag hittade hon motivering nog att börja krypa. Inte Äla och rulla sig utan upp pÄ alla fyra och kröp. Vem blir inte sugen av att fÄ möjligheten att leka Godzilla och förstöra storasysters lek med tÄgbanan. Tjivandet skall börjas i tid. 
 
Vi fÄr vÀl se imorgon om det var en tillfÀllighet eller om rörelsen sitter kvar imorgon. Men 7 mÄnader och 24 dagar gammal gjorde hon sitt första krypande. 
Kommentera inlÀgget hÀr: